Koronaviruset

11.09.2020 08.52

Sykkylven symjehall opnar mandag 21.09.2020 for skular og faste kveldsbrukarar. Offentleg bading opnar i veke 41 - haustferien.

Velledalen symjehall opnar opp laurdag 19.09.2020 og måndag 21.09.2020 for alle faste brukarar og offentleg bading.

Har du ikkje meldt deg på?

Det er fortsatt nokre ledige plassar, meld deg på her!

Møte er i dag, torsdag 17. september kl 1900, på kulturhuset.

Dersom du ikkje har anledning til å møte opp, kan du følgje møte på streaming her.

Kommuneoverlegen i Sykkylven melder laurdag 12.09 at også siste koronatest er negativ. Alle prøver tatt i samband med saka som viste seg å vere falsk positiv prøve onsdag denne veka, er stadfesta negative.

Klassene ved Sykkylven vidaregåande skule avsluttar igangsett karanteneperiode, og møter til vanleg skule måndag.

Kommuneoverlege i Sykkylven, Ove Økland, melder at vedkomande som vart meldt med positiv koronaprøve denne veka, no er stadfesta negativ etter re-testing.

Det er fortsatt ei prøve tatt av nærperson som ikkje er ferdig analysert, mykje grunna stor pågang med prøver på mikrobiologisk avdeling i Molde. Svar på siste prøve er venta i løpet av morgondagen. 3 av 4 prøver tatt torsdag er stadfesta negative.

Kommuneoverlege i Sykkylven, Ove Økland, seier at personen som fekk positiv koronatest, og nærkontaktar av denne, har blitt testa opp att på bakgrunn av mistanke om at testen likevel er negativ. Ove Økland seier at endeleg svar på dette er venta seint fredag ettermiddag. I mellomtida skal dei som er sett i karantene halde fram med det.

Ein mann i 40-50 åra busett i Sykkylven, med arbeidsstad i Ålesund, har testa positivt for koronavirus.

Møre og Romsdal fylkeskommune er inne i ei økonomisk krevjande tid som fordrar innsparing også på ferjedrift i åra framover. For Sykkylven gjeld det først og fremst rutesambandet 09 Hundeidvika - Festøya.

Friluftsrådene i Møre og Romsdal ønsker å være med på den landsomfattende markeringen av Friluftslivets uke. Frå og med laurdag  5. september til og med søndag 13. september er det Stikk UT! Maraton. For meir info:

Kommunen har motteke fleire meldingar om lause hunder i den siste tida. Vi minner difor om bandtvangen som gjeld fram til 30. september.

Sykkylven har, som første kommune i Møre og Romsdal, fått godkjenning av Trygg trafikk som trafikksikker kommune.

Trygg trafikk arbeidar for å oppnå best mogleg trafikksikkerheit for alle.