Sykkylven kommune gjennomfører influensavaksinering tysdag 2.november, onsdag 3.november og torsdag 4.november i veke 44. Vaksineringa går føre seg i tidlegare sparebankbygget, på same måte som ved koronavaksinering.

Vi har fortsatt mange ledige timar onsdag og torsdag, og du kan bestille deg time for influensavaksine gjennom c19.no. Ein kan bestille time både for seg sjølv og/eller andre. Vi oppmodar pårørande til å bistå dei som treng hjelp til å bestille time digitalt.

Influensavaksina er gratis for personar i risikogruppene.

Positiv PCR test tysdag 26. oktober.

Vedkomande er i familierelasjon med meldt smitta i går.

Personen er i isolasjon, og smittesporening er ferdig.

Positiv PCR test mandag 25. oktober.

Vedkomande er i isolasjon, og smittesporening er ferdig.

Har du lyst å bidra i årets tv-aksjon kan du opprette ei eiga digital bøsse, eller du kan donere eit valfritt beløp til ei av bøssene i Sykkylven kommune. Det vil ikkje kome bøssebærarar på døra i år.

TV-aksjonen 2021 går til Plans arbeid for å bekjempe barneekteskap.

Opprett eiga digital bøsse

Doner eit valfritt beløp

Positiv PCR test tysdag 12. oktober.

Vedkomande er i isolasjon, og smittesporening er ferdig.

Influensavaksineringa i Sykkylven vil bli gjennomført tysdag 2. november, onsdag 03. november og torsdag 04. november i veke 44.

Regjeringa har, etter råd fra Folkehelseinstituttet (FHI), beslutta å tilby ei oppfriskningsdose til dei eldre aldersgruppene.

26. oktober starter Sykkylven å tilby oppfriskningsdose til eldre, og dei som bur på institusjon, koronavaksine type Pfizer/BioNTec.

Målet med ei slik oppfriskningsdose er å auke beskyttelse mot å bli alvorleg sjuk ved smitte, bedre forutsetningane for høg grad av beskyttelse også mot nye virusvarianter, samt å forlenge beskyttelsen.

Sykkylven kommune har torsdag kveld fått meld to nye smittetilfeller.

Begge er i isolasjon og smittesporing er ferdig.

Ein person som testa positivt på hurtigtest i helga har fått bekrefta positiv test etter PCR-testing.

Nærkontaktar er informert og den smitta er isolert.

Vi sender i dag ut endring av time for alle i aldersgruppa 16 - 17 år.  Det er fordi vi har fått  ny tilråding på intervall frå 8 uker til 12 veker.

Tilbod om 2. dose vert difor 4 veker etter første utsendt time.